Afspraken ondanks moe zijn

geplaatst in: verhalen | 0

Hoe ouder je wordt hoe meer kwalen je krijgt,iemand zei mij:”sinds je geboorte is je leven helemaal uitgestippeld”,dus alles wat er in mijn leven gebeurd is al bij mij geboorte gepland fijn om dit te weten.

Maar even alle gekheid op een stokje morgen drukke dag mijn moeder is dan jarig gefeliciteerd mama in heaven……dan bloed laten prikken……en dan naar het ziekenhuis neurologie om een echo van mijn linkerhand maken dan de uitslag wat mijn hand mankeer dus ik ben niet alleen ontzettend moe maar heb het en der ook nog mijn afspraken staan wil die niet verzetten anders loop ik met sommige afspraken die in het nieuwe jaar gepland worden.

Ik wacht het nu rustig af wat er nog meer op mijn pad terecht kom hopelijk straks een wat fijner leven te krijgen met veel Happinez,heel veel gezondheid en heel veel liefde.Daar ga ik nu alleen maar naar uitkijken en een beter en fijner alleen bestaan.

En natuurlijk moet ook weer eens naar de toilet dus ook daar even een foto van.

Het is wel even een moment dat ik het moeilijk heb normaal gaat mijn maatje mee nu zit en wandel ik alleen naar de afdeling 51 waar ik moet zijn en natuurlijk ook weer te vroeg straks naar een andere afdeling 98

Nu door naar route 98 een vriendelijke medewerker heeft mij uitgelegd hoe ik moest lopen en nu zit ik hier de medewerkster die mij gisteren belde had mij gezegd om één uur maar moest om half twee echo maken en twee naar dr Daalman ben er nu zo zag mijn echo’s eruit van beide handen.

Even een Bounty genomen uit de automaat want heb best trek misschien ga ik hier een hapje eten is allang lunchtijd geweest.

Op de afdeling 98 waan je je heerlijk bij het water met die lekkere stoel.

Even wat gegeten in het groene hart ziekenhuis

Ondertussen is de bloemist geweest met de bos bloemen die ik voor mijn moeder heb besteld alleen de beste en mooiste bloem voor de vrouw die mij op de wereld heeft gezet.

Kon het bij mijn buren ophalen meteen in een vaas gedaan en nu wat gaat er gebeuren met mijn hand die moet geopereerd worden de zenuw zei ze volgens mij is te dik in verhouding met wat het moet zijn ik wil het zolang mogelijk rekken om die operatie te doen mits ik zoveel last ervan krijg dan kan het niet anders.

Dat is even de update uit mijn leven tot nu toe mensen ik ga even van de bloemen genieten en de gedachte aan mijn moeder,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *