Afzwemmen ZV 1

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ga twee mensen verrassen met mijn komst Robin de zoon van Bessie Marie moet zondag afzwemmen voor zijn zwem vaardigheid 1 en ik ga daar naar toe alleen misschien vermoed zij dat wel maar weet niet dat ik het echt ga doen is wel een beetje vroeg maar kijk of het mij lukt.

Had mijn auto op de lader gedaan had te weinig actieradius en om half zeven de wekker gedaan maar zag in ene dat vannacht de zomertijd inging gelukkig doen al mijn klokken dat vanzelf.

Bestekrabbels.nl

Maar onderweg bedacht ik mij weet niet eens waar ik precies moet zijn dan maar bellen naar mijn Bessie en ze schrok dat ik vertelde dat ik richting Amsterdam ging om te zien hoe mijn lieve,grote vriend ging afzwemmen om kwart voor acht was ik bij haar had ook al haar bakjes meegenomen en afgegeven.

Wat is het bij het Sloterparkbad heel erg veranderd hier wat foto’s.

Buiten
Moeder en zoon
Robin aan het ontspannen.
Vanaf de tribune.
De eerste zwemband gezwommen.
Robin aan het duiken.
Robin ontvangt zijn diploma.
Robin met diploma en medaille.Supertrots weet zeker dat Marco dat ook op hem is.

Na dat Robin aangekleed is en zijn zwempas hadden zijn we heerlijk met z’n drie gaan ontbijten bij de MC Donald dichtbij Westgaarde heerlijk een menuutje genomen.

Lieverds dank jullie wel dat ik deze dag samen heb mogen beleven en Robin op naar je volgende zwemvaardigheid 2 en 3. Ik ga nu nog even wat tukken was een hele happening voor mij maandag 27 maart bel-afspraak met Micheal de rouwcoach kijk er wel naar huis,

Veel liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *