Ajax uitstrooi veld

geplaatst in: verhalen | 0

Wat is het toch mooi dat de begraafplaats Westgaarde een strooi veld voor de fans van Ajax hebben mijn man is ook een Ajax fan maar ik durf jou as daar niet te verstrooien alleen al om het feit mag het wel of mag het niet maar als een geboren Amsterdamse wil ik toch zien hoe mooi ze het hebben gedaan.

Als je het bord betreed moet je nog een stukje wandelen eer je daar aankomt maar ik heb nu even de tijd aan mezelf dus ik liep er naar toe en het was nog stil tuurlijk kleuter zou Marco gezegd hebben 08:00 wie moeten er dan al zijn.Behalve jij even wat moed moet ontvangen van mij en je moeder want je loopt weer te veel van jezelf te eisen en dat is niet goed,maar dat weet je zelf ook wel.

Als je dan op het veld aankomt is er een gedenksteen van Jaap van Praag en daar achter hangt een Ajax vlag dan staat er een dug-out om wat uit te rusten of een moment van stilte in acht te nemen dan heb je een groot bord met Johan Cruijff,Jari Litmanen,Patrick Kluivert en Jan Vertonghen zij staan symbool voor nationaal en internationaal succes dan heb je nog drie billboards aan de achterkant van het veld.

Klik op de bovenste foto dan kan je mijn andere foto’s zien.Mocht ik het aanvragen om jou as daar te mogen uitstrooien dan weet ik zeker dat ik jou daar ook een plezier mee gedaan heb jij als geboren Woedenees. Maar ik stond daar en zag dus zoveel namen van Ajax fans die daar op mooie Ajax tegels hangen sommige alleen met naam andere met een korte tekst erop……nee nam daar geen foto’s van.Mijn moeder zou daar ook tussen gepast hebben als die iets kreeg voor Moederdag waar Ajax opstond glunderde ze van oor tot oor en dan wist je dat zij er blij mee was.Zij ligt niet heel ver van dat veld vandaan maar ik wilde op tijd zijn op mijn werk dus ik vervolgde mijn weg weer.

Met in mijn achterhoofd misschien strooi ik jou daar wel op uit schat maar nu nog niet…..love you 🥰,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *