Amy

geplaatst in: verhalen | 0

Vier maanden geleden is Dennis en Tineke hun hondje overleden als we bij hun kwamen of zij bij ons maakte ik steeds foto’s van haar Lola was haar naam het was een poepie echt een schat.

Deze foto had ik bij ons thuis gemaakt en ze vond heerlijk om zo op een kussen te liggen maar nu hebben ze andere hond maar wel het zelfde ras maar kleiner dan Lola.

Vandaag namen ze haar mee Amy voor het eerst in een hondenbuggy en ik was meteen verkocht wat een lieverd.

Even langs iedereen over het veld gerend en toen moest Amy toch bij Tineke in de buurt blijven. Het is een lekker meissie tien weken oud en zo speels een balletje ophalen en terug brengen zo’n mooi gezicht.

Tineke probeerde Amy in het water te zwemmen maar dat vond ze nog wat eng daarna heeft Tineke haar in een handdoek gedaan.

Ook liet Tineke haar wennen aan een andere pup maar die was te wild en toen trilde ze helemaal van angst maar bij ons in buurt rende ze heen en weer. Op een geven moment was ze moe en ging in haar buggy slapen.

Korte slaapjes deed ze want volgens vond ze zo’n groot veld wel prachtig aan alles begon ze te trekken onze handdoek en ons tasje van ons bestek.

Ze vond ook heerlijk onder onze bolderkar liggen en kauwen op haar kauwstok.

Heb ook nog gerend over het veld met Amy aan de lijn echt zo leuk. Hopelijk nemen ze Amy vaker mee het een schatje.

Fijne zondag allemaal 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *