Beekse bergen

geplaatst in: verhalen | 4

Nou denk je gaat ze alleen naar de Beekse bergen,nee we gaan met Dennis,Tineke,Tinus,maar waarom zie je één ticket dat komt omdat Dennis ook een dagje weg gewonnen heeft en die heeft vier tickets dus vandaar😉.

Mijn ⏰ om zeven uur gezet en gelijk onder de douche gedoken lekker even een rust moment voor mezelf wat gespeld op mijn game en rond half acht Marco eruit geroepen.

Een goed bakkie koffie en een lekkere douche en dan kunnen we vertrekken om elf uur bij de ingang afgesproken.

Hebben wij weer gaat de brug open apart zo met die wolkendek op de achtergrond.

Onderweg een regenbui gehad maar dat is gelukkig snel voorbij gegaan wel erg druk om bij de ingang te komen,Dennis en Tineke zijn er nog niet maar we houden wel een plek vrij vlakbij de ingang.Deze moet ik echt even laten zien en ik moest gelijk aan een andere blogger denken🤣🤣.Eerst ook even wat lozen,en iedereen op de foto gezet.

Tinus had gezien dat er een wandel,boot en bus route was en hij wilde graag met de boot,maar eerst kwamen we langs de gorilla’s en die hadden een lol.het was een stukje lopen en toen we aankwamen was er al een rij.Eerst hadden we een stukje hartige taart gekregen die Tineke gemaakt het smaakte heerlijk.Er varen twee boten één komt er terug van het eindpunt en één start waar wij opstapte.Het was een leuk tochtje op mijn YouTube kanaal onder Esther Klerks kan je hem vinden.

Op het eindpunt zijn we naar het Kongo plein geweest daar had je onderhand de roofvogel show. Maar daar een andere keer over.

We liepen langs de meest bekende dieren.Dit is het eerste deel,fijne dag gewenst💋

4 reacties

  1. rietepietz

    Een park waar heel veel te zoen en te zien is. Voor mij nog onbekend, nooit geweest. Een mooi uitje als je de kaartjes gratis hebt want anders is het een duur dagje uit met zoveel mensen

Geef een reactie