Bekende tegen gekomen

geplaatst in: verhalen | 0

Op de brug tussen werk en logeeradres was ik een foto aan het maken tot ik ineens iemand mijn naam hoorde zeggen ik keek op en zag wel iemand staan maar kon hem niet thuis brengen ik herkende hem niet,hij mij wel de naam Mike zegt mij wel iets maar wie ben jij eigenlijk na over en weer wat gezegd te hebben had ik nu wel wat herkenning Mike was vroeger beveiliger bij de AH en doordat hij zo afgevallen was had ik hem niet herkend.

We spraken en tja,ben dan nog zo’n trut die vraagt jij was toch heel fors maar nu ben je zo super slank hij heeft getraind en op zijn voeding gelet en vandaar dat hij nu zo slank is maar hij zag er ook uit en vroeg hem hoe lang is het geleden dat we elkaar gezien hadden was toch al bijna 18 jaar tot 20 jaar geleden wat vliegt de tijd woonde toen nog in de steelvlietstraat 51-2 en in ergens 2007 werd mijn flat gesloopt en verhuisde ik naar de La Salle straat 20 daar ook nog acht jaar gewoond tot ik verhuisde(samen ging wonen in Bodegraven)want Marco en ik gingen ruim 12 jaar met elkaar want ik weet nog dat ik vijfenentwintig jaar in dienst was en met Marco en Robby en zijn toenmalige vriendin bij een Japans restaurant gingen eten in Hilversum.

We liepen samen richting de bakkerij Imming en daar namen we afscheid echt leuk om hem gezien en gesproken te hebben nu hij weet dat ik nog bij de AH werkt komt hij nog wel een keertje langs zei hij. Ja het komt wel vaker voor dat ik oude bekende tegenkom in Osdorp ben er geboren en getogen en ik ben in hart en nieren nog steeds een Amsterdammer hè dat veranderd niet.

Ondanks ik in Bodegraven woon werk ik nog altijd in mijn Amsterdam dat blijft nog wel even tot het mij ooit te veel wordt om de rit te maken dan ga ik verkassen ooit weet niet wanneer maar het Amsterdamse gevoel en humor zal voor altijd bij mij blijven,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *