Beleefd

geplaatst in: verhalen | 0

Een tijd terug kreeg Marco een app van zoon dat hij met hem wilde praten en dat was verbaaswerkend vooral omdat er een aantal jaren geleden Marco mocht oprotten en grof gezegd doodvallen, dus wij bespreken alles dus Marco reageerde erop dat hij het wel zag zitten.

Na een paar dagen nam zijn zoon contact weer op en de eerste stap was een feit Marco ging er langs en ze hadden een goed gesprek en toen zijn zoon z’n enkel gebroken had hielp Marco hem om naar de douche te brengen.

Nou app zijn zoon hem geregeld en Marco hem en het kan natuurlijk voorkomen dat Marco onderweg is en daar wringt de schoen, ik moest even terug appen met hallo met Esther je vader is aan het rijden, maar belt je later groetjes.

Als je dat leest niks mis mee toch, nou meneer vind dat ik hem niks hoef te appen want daar is hij niet van gediend en of zijn vader daar rekening mee wil houden.

Marco appte ik maak zelf wel uit of Esther dat appt voor mij of niet en als je er een probleem is dat aan jou,ook mag Marco niks met mij bespreken als het om meneer gaat, wat een onzin zeg, hij wil mij niet leren kennen maar wil de wet uitmaken wat wij twee bespreken wie denk hij nou wie hij is, ik lach er wel om, maar diep in mijn hart denk ik jij komt in ons leven weer binnen wandelen en omdat jou moeder moeite heeft met een andere vrouw in het leven van haar ex hoef jij mij niet zo te behandelen hoor.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *