Ben geen bofkont

geplaatst in: verhalen | 0

Had ik medicijnen voor mijn rug gehad mijn vorig blogje kreeg ik maandag middag zo’n last van mijn buik maar dacht dat komt omdat die pil uitgewerkt was,de hele nacht last gehad,dus besloot ik zelf dinsdagochtend neem ik dat medicijn niet meer in maar gewoon paracetamol.

Tegen een uur of negen toch maar contact opgenomen met de HA en het uitgelegd dat ik last van mijn buik had,de assistent nam het op met de HA en ik moest later terugbellen,gewoon mijn werkdag afgemaakt en thuis gebeld kon nieuwe medicijnen ophalen bij de Apotheek en dat gelijk gedaan.Nu deze gekregen met een maagbeschermer hopelijk gaat het straks beter met mijn rug maar ook met mijn buik.

En voor mijn collega’s die het lezen ben woensdagochtend gewoon aan het werk hoor.

Fijne werkdag vandaagšŸ’‹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *