Ben ik een pechvogel

geplaatst in: verhalen | 0

Vorig jaar had ik een dik linkeroor en toen ik bij de huisarts was geweest kreeg ik antibiotica en ben er een hele week beroerd van geweest door mijn allergie. Een paar dagen terug kreeg ik ineens een dik rechteroor en ik was zo bang om weer een antibiotica kuur te krijgen en besloot het heft in eigen handen te nemen. Slikte urbirufen en hoopte dat het eigenlijk minder zo worden dat angst om weer een week gek worden van een allergie uitslag had ik geen zin in. De zwelling bleef maar de pijn werd gelukkig minder en toch doorgaan met wat ik zelf dacht,ijs er op gezet en toch voor de zekerheid een afspraak bij de HA gemaakt. Vandaag moest ik langs komen en de zwelling is minder,maar heb een zalf gekregen omdat zij toch denk aan ontsteking buiten het oor maar het jeuk heel erg en er is wel schilfervorming dus nu smeren twee keer per dag en heb ook een antibiotica kuur gehad voor drie dagen voor als het niet over is en wij op vakantie zijn dus gelijk het recept opgehaald. Uitgerekend wanneer ik ermee kon beginnen om 4 vandaag en 4 uur morgen ochtend want er moet twaalf uur tussen zitten komt dat mooi uit dat ik iedere morgen vroeg uit de veren ben.

de zalf die ik kreeg.

en de kuur voor noodgeval.

🤞🤞mijn vingers dat de zalf goed zijn werking zo gaan doen dan ben ik super blij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *