Ben&Jerry Cookie Dough

geplaatst in: verhalen | 1

Ik zei tegen Marco;โ€heb trek in die Ben&Jerry ijsโ€, maar ik neem het wel een andere keer. Toch maar wel genomen wel een werk om het uitgeschept te krijgen. Maar na veel bloed,zweet en tranen heb ik toch een schaaltje vol๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Hoe ziet het eruit deze karamel met cookie swirl cookie dough& chocolatery chunks dus dan heb ik hier een foto van.

Wat ben ik dom geweest heb ik zo veel werk gedaan ervoor vergeet ik er een foto van te maken maar kan je zeggen ondanks het vegan is was hij zo lekker Marco ook twee hapjes genomen maar volgende keer de andere bak van Ben&Jerry.

Nou Hanneke je kan nu zien welke smaak ik heb aangebroken,

Liefst Esther ๐Ÿ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *