Marie en Robin komen logeren

geplaatst in: verhalen | 0

Bed is al opgepompt en nu wachten tot het maandag 1 mei is dan haal ik ze op en dan kijken we wel wat we gaan doen.Ik werd vannacht om half één dacht dat het al ochtend was maar op mijn mobiel gekeken toch maar weer in slaap gevallen en dan nu om zeven uur mijn ogen geopend heb best een drukke week ingepland voor mezelf,to woensdag blijft mijn Bessie bij mij slapen. Ik had nog de brug open staan in Leimuiden gelukkig duurde het niet te lang.

Had ze opgehaald en ik vroeg;”zullen maar Leidschendam gaan dan kun je misschien een zomerjas kopen daar”.Ze vonden het beide goed maar onderweg ging het regenen. En het was zo druk reed een stuk om maar we kwamen er aan lekker dicht bij de ingang geparkeerd en we liepen er naar binnen en zo’n foto heb ik nooit gemaakt.

Hebben er door gelopen hier kijken en daar kijken en Bessie kon niet omdat ze naar de tandarts moest dus zijn we bij een eettentje wat gaan eten.

Het was daar ook druk een nummertje trekken dan bestellen en Robin hield al een tafel bezet en daarna kreeg je een soort zoemer zodra je eten klaar was ging die af dan kon je je eten afhalen.

Daarna zijn we richting huis gegaan lekker gekletst en nog lekker in de tuin gezeten zonnetje scheen nog lekker en de aalscholver kwam weer even langs die zit sinds Marco z’n overlijden hier in de vijver.

Toen het wat frisser werd en wij wat honger kregen zaten we te beslissen wat gaan we eten bij wie gaan we bestellen en kwamen uit bij Kwalitaria en met veel overleg hadden we de bestelling geplaatst en die zou om acht geleverd worden en de bezorger was stip op tijd.Alle drie een burgermenu genomen en een extra snack erbij maar we hebben niet alles opgegeten maar dat nemen we morgen nog als ontbijt of lunch(wie wat bewaard heeft nog wat).

YouTube gekeken eerst de vlogs die zij volgen altijd wel leuk om te zien daarna wat films die ik gemaakt had van ons beide en die kan ooit weer tonen aan de zoon van Marco als hij dat ook wilt.Voor we het in de gaten hadden was het half twaalf als ik het goed heb zijn we lekker naar boven gegaan en gaan slapen ik viel sowieso als een blok in slaap hopelijk kunnen zij ook lekker slapen dat hoor ik morgen wel,

Welterusten,liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *