Bestelling online

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb online bij het Kruidvat een bestelling geplaatst voor vaatwastabletten en die kan ik op woensdag 26 oktober en met mijn mail kan ik het ophalen dom eigenlijk kan het ook thuis laten bezorgen dat kan dan wel een andere keer.

Gelukkig kan je in de Kerkstraat even in de winkelstraat parkeren en dan hoef je niet zover te lopen want het is een zware doos wat ik krijg heb denk ik voor twee jaar besteld maar het is nooit weggegooid geld dan heb ik alvast een voorraad.

Kom daar bij de kassa en dan moet de medewerkster het wel kunnen vinden met alle online bestelling die zij binnen hebben gekregen scan mijn barcode op de doos en dan de barcode van mijn mail en klaar is Klara doos in de auto en op weg naar huis.

Nou zitten er per doos 300 tablets in dus ik meer dan genoeg voor een heel jaar daarbij heb ik nog een december kraslot besteld elk jaar krassen we om en om een hokje open en dan gaan we altijd voor de sterren want dat is meer waard en als één van ons iets anders krast dan zeggen we tegen elkaar:”je zou toch voor een ster gaan,wat is een wand of een ander voorwerp nou waard”.

Gelukkig kunnen we van elk klein dingetje genieten en dat maakt ons gelukkig,zeggen altijd het leven is al tekort.

In december zullen we samen veel kras-plezier beleven toch schat💋,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *