Bevolkingsonderzoek NL

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen vrijdag lag deze envelop in mijn bus en dan weet ik al hoe laat het is…..want het is om 2-3 jaar na je vijftigste krijg je een uitnodiging. Normaal hebben ook zo’n bus hier in Bodegraven staan maar dit keer moet ik daarvoor naar Woerden dat is ook niet heel ver maar toch qua tijd moet ik er wel rekening mee houden.

In het weekend maar een afspraak plannen en die heb ik staan op 27 november 15:40 op de Van Helvoortlaan 40, 3443 AP Woerden dat moet ook nog even in mijn navigatie zetten de datum staat al in mijn agenda.

Ik zal kijken of ik heel brutaal een foto van het apparaat kan maken maar dat komt nog wel.Maar dan gaat er veel scenario door mijn hoofd maar eigenlijk moet ik het gewoon over mij heen laten komen dat zou Marco mij ingefluisterd hebben alles komt goed schatje en weet je wat zo vervelend is was vergeten dat ik die dag vrij had ivm met bloedprikken en bloeddrukmeting maar dan kan ik alles rustig aan gaan doen.

Ben zo blij dat ik de dingen zal nu in de hand heb en het zelf allemaal regel zo trots op mezelf met wat ik doe jullie horen wel hoe het verlopen is,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *