Bewegen op mijn manier 2

geplaatst in: verhalen | 0
Deze is 2 oktober 2022

Ik heb drie dagen gelopen en twee dagen Hula hoop gedaan het was niet echt veel maar beter iets dan niets en het is niet heel veel wat er vanaf is in een week maar voor mij toch een klein hoop.

Deze is van 10 oktober 2022

Deze week 41 ben ik alleen aan het werk en ook nu weer een verwennerij gehad van mijn Bessie Marie had dit vorige week vergeten mee te nemen en kreeg deze week weer een kans en dan nu toch wel meegenomen en wat hebben we gekregen saté en bakka Banana.

De broodjes van Tineke even opgewarmd in de airfryer ondanks Marco niet lekker is heeft hij toch twee stokjes gegeten en eindelijk komt er ook voor hem een verbetering aan hij eet nog niet hele porties maar kleine maar ben zo blij dat hij aan het opknappen is.

Denk niet dat ik aankomende zondag wat meer ben afgevallen had vandaag (11oktober) lekker witlof met ham en kaas gemaakt met lekkere aardappelpuree als ik toch weer wat afgevallen ben horen jullie dat,

Ben nu weer vijf dagen in de week aan het werk,kreeg te horen dat ik geen adv en vakantie dagen meer heb en minder uren wil ik nog niet dus ga volledig weer aan het werk.

Deze is van 15 oktober

En vanmorgen 15 oktober stond ik op de weegschaal en toen moest even in de oogjes wrijven ik was toch wat afgevallen alle klein beetjes zijn voor mij goed,heb pas volgend jaar Feb weer een controle dus ik ben voor mezelf goed bezig vind ik,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *