Bezoek bij Fredrick in Gent

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen weekend kregen een Appje van Fredrick hoe het met ons was, en wanneer we weer naar Gambia gingen. Marco appte terug dat het goed ging en we afgelopen maart/april waren geweest.

Fredrick is kok en we hebben al eens lekker gegeten bij hem en zijn moeder en oma thuis en nu is hij samen met zijn vader een restaurant begonnen in Gent.

Maar vanmorgen zeven uur stond ik al onder de douche, wat een regrnval nou ging het gisteravond ook al tekeer telde 5 harde donderklappen en kroop steeds dieper onder het dekbed, maar nu schijnt de zon en we hebben er zin in, om Fredrick en zijn vader te ontmoeten.

Hebben wij weer Marco geen gordel om en worden we aangehouden en een boete €116 even neertellen.Hier zijn ze met z’n twee de boete aan het schrijven en omdat we niet uit België moeten we meteen aftikken,wel wachten op een agent met een pinapparaat.

Eindelijk zijn we geparkeerd in de vrijdagmarkt garage.Was even kijken waar het precies was en eerst even kennis gemaakt met zijn vader. En wat te drinken besteld.Marco had een cappuccino en ik verse muntkruiden elk kregen een klein dienblad en zoals je ziet zit er twee koekjes en een klein glaasje advocaat erbij,super mooi gepresenteerd.Na wat gepraat te hebben besloten we het centrum in te gaan.

Rond de klok van drie hadden best wat trek en kwamen we terug naar het restaurant.En besloten een mosselpannetje te nemen en die samen te delen en later zouden we ons avondeten nuttigen.Fredrick we hebben van het mosselpannetje genoten het heeft erg lekker gesmaakt,daarna hebben een andere route genomen want het is superweer dus we moeten genieten.

Rond half zes waren we terug en namen eerst iets te drinken en daarna bestelde Marco een vispannetje en ik een steak.Ook daar hebben we zeker&vast van gesmuld en deze is ook weer lekker bereid Fredrick je kookt super lekker we hebben ons buikje vol gegeten.

Rond acht uur namen we afscheid van Fredrick en zijn vader en ook voor de hele dag in de parkeergarage hadden daar €14,50 betaald dus dat valt ook wel mee.

Dank voor de gezellige dag en lekkere maaltijd heel veel succes met jullie restaurant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *