Bloedprikken en controle

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had vandaag 5 juni om acht uur een afspraak het medisch centrum in Bodegraven om bloed af te staan voor mijn controle bloeddruk en cholesterol ben bang dat ik weer veel te hoog zit vakantie gehad en nog maar een paar weken aan het werk. Twee buisjes afgenomen en meteen door mijn werk dan begin ik om 10:00 tot 14:00. Sta nu voor de brug van Leimuiden stil en moet ongeveer 5 minuten wachten voor we door kunnen rijden.Ik kom ruim op tijd aan want was nog even langs Westgaarde geweest om te zien en wat foto’s te maken van het Ajax uitstrooi veld.

Ik dacht er wel aan dat mijn suiker wat aan de hoge kant is maar dat ik vandaag zou horen dat ik nu echt suiker heb daar ben ik zo erg van geschrokken de tranen liepen over mijn wangen dit had ik niet zien aankomen maar heb meteen papieren meegekregen om contact op te nemen met een diëtiste en daar gelijk een afspraak mee gemaakt kan er 28 juli om 15:45 in het Zorgstation

En een brief voor een opticien die ksyos fundusfotografie maken en dat kan ook hier in het dorp en die kan ik dinsdag gaan bellen dus daar moet ik nog een afspraak mee maken.

Daarna naar mijn werk gereden en wel wat gewerkt maar was zo kapot er van dat ik om half één richting mijn Bessie ging omdat haar zoon Robin jarig is blijf dan bij hen slapen maar daar komt een andere blog over maar ga lekker mijn bedje in morgen weer werken,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *