Bloedprikken

geplaatst in: verhalen | 0

Voor een uitslag heb je onderzoek nodig dus ik was nog een extra dag vrij en kon die voor bloedprikken gebruiken vanmorgen bijtijds wakker.

Heb vanaf gisteravond 10 uur niks gegeten en gedronken dus toen ik onder de douche vandaan kwam kon ik alleen maar wat water nemen want dat mag. Ik heb altijd een droge mond S’morgens.

Ik kwam aan bij het medische centrum Bodegraven en had gelijk een parkeerplek dat begon al goed. Binnen aangekomen en nummer getrokken.Dan kom je wachtkamer binnen wow tien mensen voor je en het is pas tien voor acht,slaap er dan niemand uit🤣🤣🤣,moet ik zeggen.

Het ging er wel snel voor je het weet zit je binnen en dan tappen ze twee buisjes bloed af en klaar.Dikke prop watten en tape er over fijne dag tot ziens. Ik dacht ga gelijk boodschappen doen,heb altijd iets om te eten bij me.Dus ik ben maar even richting Alpen gereden bij ons zit geen Lidl en wou de toiletpapier uit de aanbieding en toen zag ik deze.Een xxl picknick kleed want de laatste tijd raken we wat spullen kwijt onderweg van het veldje naar de auto en deze is 200×200 lekker groot.En meteen wat broodjes in geslagen.

Fijne dag iedereen💋

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *