Bomen mooi in bloei….

geplaatst in: verhalen | 0

Ze hebben de treurwilg weer kort gewiekt en een paar jaar geleden dacht wat doen ze nu waarom kappen ze de boom en toen hoorde ik van een medeblogger dat het goed is voor de treurwilg want dat groeit er weer en nu denk ik het voorjaar is gekomen dan gaat hij weer mooi bloeien in de zomer nu ben ik niet meer treurig voor die mooie treurwilg.

Gisteren in het zonnetje lekker even in de tuin mijn kleding gedroogd en misschien doe ik zo dat rek weer buiten zodat het verder kan drogen.

En ja heb nu een ander stoel in de tuin staan dat hadden jaren geleden gekocht en nu het zonnetje weer lekker in de tuin schijnt kan meer buiten roken dan binnen toch…..

Maar als je lekker zit te genieten van de rust en elk vogelgezang dan hoop ik dat ik dan mijn hoofd kan legen heb zo liggen woelen in bed weet niet of ik gedroomd heb maar werd doodmoe wakker terwijl ik toch om tien onder zeil lag maar hoef niks dus nu maar even genieten van de rust en van de bomen die in bloei staan.

Elk jaar komt het bloesem op en de vogels zijn er dol op ze vliegen heen en weer tussen de drie bomen misschien zitten er veel insecten in waar bloesem zit zitten veel insecten begreep.

Maar ik zit heerlijk in de tuin en dan dwalen mijn gedachtes vaak af naar mijn grote liefde hebben we zo’n mooie tuin kan hij er niet meer van genieten en dat maakt mij weer verdrietig en gelukkig hoef ik mij in te houden en kan ik mijn tranen de vrijloop laten gaan en dit hoort bij mij leven nu moeilijke moment en daarvoor verkoop ik mijn huis niet hoor herinneringen zijn er mijn leven lang dus laat mij lekker genieten en janken wanneer ik dat wil heb je er een probleem is dat aan jou en niet aan mij,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *