Borstkankeronderzoek

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had het eigenlijk op 27 november maar werd afgebeld en nu moet ik eerst werken en daarna door rijden naar Woerden op helvoortlaan 40 zal ook wel zo’n borstkankerbus staan wel even een foto gemaakt.

Het was er niet heel druk vier oudere vrouwen ( doe net of ik niet oud ben🤣). Moest mijn uitnodiging geven dan controleren ze of je de vragenlijst heb ingevuld en je ID en dan neem je plaats op een van de vijf stoelen maar omdat er nog maar één stoel over was had ik geen keus om mij door tussen te wurmen.Een dame wachten op verlossend antwoord dat zij naar huis mag had ik ook een keer moest ik wachten en toen bleek een foto niet goed genomen te zijn dan moet je die opnieuw doen.

In het hokje waar je je bovenkleding uit moet doen zit je best in spanning(ik wel want je weet wat er komt).Daar heb ik wel een foto van gemaakt mag niet maar er is niemand dan ik alleen dus ik heb het wel gedaan.

En dan kondig de medewerkster met een klopje op de deur dat zij de deur open en dan sta je in de ruimte waar zij dat onderzoek uitvoeren.Een groot apparaat en dan moet je er voor staan dan legt zij je borst op een soort tafeltje en dan wordt de kap waar de foto meegemaakt wordt op je borst gezet waardoor die min of meer wordt geplet en dat dus vier keer twee keer links en twee keer rechts. Nadat zij op haar beeldscherm gezien heeft dat alles goed op beeld staat dan hoorde ik of ik naar huis mocht en over twee weken krijg ik de uitslag per brief thuis in de bus.

Was even in de buurt wat foto aan het maken geweest en ook even een snelle hap genomen en in de omgeving een brievenbus gezocht om mijn kerstkaarten op de bus te doen maar onder een foto zit ik het neer dus daar kan je klikken.Vond het nergens kom ik bij cafetaria zit ik op mijn eten te wachten zit ik een beetje rond te kijken zie ik een brievenbus (ik lach mij kapot,want ik stak daar naast de weg over echt niet normaal). Ik dacht toen ik hem zag hoe kon ik jou missen raar rood ding op poten,maar zeg eens eerlijk wanneer gebruik ik een brievenbus eigenlijk alleen met de dagen van de kerst om degene die mij een kerstkaart om dan een kerstkaart terug te sturen en anders niet toch of gebruiken jullie hem veel meer keer.

Lekker even die wandeling en na het eten die zelfde wandeling terug want misschien mag en kan ik het niet zeggen maar Woerden is het een nare stad om in te rijden overal zijn de wegen smal en om de kilometer ligt een drempel en vaak zijn het eenrichtingswegen en het is er altijd superdruk door veel vrachtverkeer dat dus die kleine dorpjes doorrijden maar ik heb nog tijd om thuis te rusten voor ik naar zwemles ga.

De laatste les van dit jaar maar niet getreurd ik ga volgend jaar gewoon door met zwemmen……Fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2024 gewenst,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *