Bruiloftsfeest van collega

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had een uitnodigingskaart ontvangen persoonlijk in handen om naar het bruiloftsfeest van een collega te gaan en had met Bessie afgesproken om bij haar mij om te kleden dus ik kreeg de sleutel mee en had eerst de auto daar in haar straat op de lader gezet.De lieverd had lekkere kippensoep gemaakt en nog een omelet met tonijn.

Rond kwart over vijf/half zes gingen we rijden richting Zaandam ik was ook een beetje bang om in de file te komen maar dat viel reuze mee ik ga weer een foto plaatsen en daaronder komen de andere als je daar op klikt.

Mijn blog doet weer eens raar weet niet of de foto’s gezien kunnen worden maar hopelijk wordt het snel hersteld.

Wij die altijd overal op tijd zijn waren ook heel vroeg in de zaal de tante van de bruid die ook bij ons werkt had wat tafels gereserveerd zodat we allemaal bij elkaar konden zitten de tafels waren schitterend gedecoreerd en er zaten al lekkere hapjes op iedere tafel.Na een tijd maakte het bruidspaar hun intrede wow wat is dit zo mooi nooit eerder naar een Turkse bruiloft geweest maar het was een moment van alleen stralende mensen die het bruidspaar welkom heette en daarna werd er door het bruidspaar gedanst echt grandioos wat een happening om dit mee te maken zeg. Maar het was een druk bezochte bruiloft en wat zag onze collega er schitterend uit ik heb echt genoten van deze dag maar ik denk dat het bruidspaar later geen benen meer over hadden de hele avond hadden ze gedanst zo geweldig echt een moment dat ik nooit zal vergeten hoe geweldig dit was om het mee te mogen maken.

Rond half negen hebben we ons envelop met inhoud afgegeven en het bruidspaar en familie gefeliciteerd en toen reden we naar huis althans ik bracht Bessie en Robin naar huis en ik reed naar mijn eigen huis.

Wens het bruidspaar heel veel geluk in hun leven,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *