Buiten wandelen 1

geplaatst in: verhalen | 0

Deze wandelingen zijn anders dan mijn ochtendwandeling of mijn avond wandeling ik zal ik proberen uit te leggen wat ik het verschil vind misschien zeggen jullie een wandeling is een wandeling maar voor mij niet mijn ochtend wandeling is voor dag en dauw wandelen dan zie heel weinig mensen want die moeten nog goed wakker worden en ik wil een heerlijk frisse neus ophalen. Dan heb je nog bijna geen verkeer op de ochtend vooral op zondag wel zie je veel mensen hun honden uitlaten.

Een avondwandeling doe ik alleen als Sjaak op visite is dan gaan we pas na negen of tien uur naar buiten waar je ook veel mensen zie die hun honden hun laatste behoefde laten doen.

Maar mijn buiten wandeling is na mijn avondeten wat ik normaal binnen doe dat doe ik nu lekker buiten en het varieert van een half uur tot wel een uurtje. Dan stap ik wat flinker door en af en toe even een foto schieten moet kunnen.

Dit keer ben ik de andere richting opgegaan hoe ik dan loop is de route die ik rij als ik naar Abram de visboer ga en dat ik net als de rondweg een half uur lopen tot aan de Goudse weg en dan kan je op de T-splitsing links naar de snelweg Utrecht of Gouda en rechts ga je weer richting het dorp.

Maar als je loopt dan kan je altijd beslissen wil ik rechts wat meer zien of links en dan kom je in woonwijken maar dat vind ik ook wel altijd wat hebben huisjes,tuinen bekijken.

De foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Ik heb nog een hele week te gaan om mijn doel te kunnen bereiken op zeven februari geef ik of ik het gehaald heb,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *