Buitengesloten

geplaatst in: verhalen | 0

Ik was vroeg de deur uit en kwam met broodjes thuis we zouden gaan als ik terug was ik vond het lekker weer,Marco vond het minder dus toch alles ingepakt en had alles in de auto geplaatst en wachtte op Marco.

Trok hij de deur achter zich dicht en dacht Esther heeft wel de sleutel nee,schat die zit aan de binnenkant en die deur is zo zwaar en goed vergrendeld dus wat nu. De BBD bellen tegenwoordig heten ze anders maar voor mij is het gewoon de BBD en daar is waar onze lieve vriend John heeft gewerkt.

Een kwartier dan zou er iemand komen met onze sleutel wij wachten we kwartier werd een half uur en uiteindelijk was de beveiliger daar wat een luxe autootje heeft dit bedrijf nu.

Nou hij moest op klantnummer zoeken en ja,hoor daar is de sleutel dan hij stak hem in het slot maar hij kon niks doen,klopt meneer de beveiliger dat komt omdat er een sleutel aan de achterkant zit dan moet je even proberen de sleutel die erachter zit wat naar buiten te rammen.

Hij begreep er niks van dus ik pak onze Vlietland hamer en ramde een paar keer er op en halleluja hij draait open hij blij,wij blij maar meneer wilde toch zeker weten of het wel goed werkte.

Nu maar een sleutel aan mijn auto sleutel gedaan hebben we altijd een extra sleutel bij de hand ,Marco vond het onzinnig en ik vind het beter zal ons geen tweede keer gebeuren (dit is al een keer eerder gebeurd bijna acht jaar geleden).

We gingen lekker op weg naar de Vlietland maar toen we alles in de bolderkar hadden vonden we het toch niet echt een goed idee dus alles terug gedaan en weer op weg naar huis is ons nog nooit eerder overkomen.

Hadden we gewoon thuis gebleven dan was dit ons niet overkomen,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *