Burgers zoo 29 april 2024

geplaatst in: verhalen | 0

Maandagochtend 29 april 09:10

Ik was best nerveus voor het eerst met de trein naar zo ver gelukkig heb ik afspraak maatje Karel die ontmoet op Utrecht Centraal op spoor 19 om 09:00 ben al onderweg als ik dit schrijf Erik was er vroeg en wilde nog wat te eten halen had zo’n haast dat ik niet normaal heb ontbeten. Om 08:16 kwam de trein dat mij bracht naar Utrecht Centraal was er ruim op tijd zet weer één foto neer en daaronder de foto’s.

Voor ik naar het perron liep had al een ham/kaas croissant op en even plasstop gemaakt ook haalde ik bij Starbucks een latte en rookte ik een sigaretje buiten tegenwoordig mag er op geen ene station meer gerookt worden alle rokers worden overal verbannen maar om 08:55 kwam ik op het perron waar ik had afgesproken met Karel maar nu moet je begrijpen kan bloggers alleen van hun verhalen op WordPress en alleen MelodyK en haar schoondochter Daphne die heb ik eerder ontmoet.De treinreis verliep best snel en het was supergezellig zo genoten van het gesprek wat wij voerde en dan ben je eigenlijk in no-time op de plaats van bestemming het laatste deel hebben we per bus afgelegd maar dat ging ook super snel

Om precies twee minuten voor tien stonden we aan de ingang en moesten we op nog drie mensen wachten waaronder de twee die ik eerder had vernoemd maar Karel moest nog iets gaan regelen en ik genoot van het zonnetje en van de omgeving en wij maar wachten staat MelodyK ineens achter ons bij de kassa om haar scootmobiel te regelen en ik was zo blij haar te zien met MelodyK heb meerdere contacten gehad vooral in de tijd dat Marco zo ziek werd maar ook daarna en eigenlijk begon het met het Sinterklaas spel die MelodyK jaarlijks organiseert.

We namen allemaal wat te drinken en daarna begonnen aan onze wandeling door het park en wilde ik iets weten dan had ik MelodyK en Daphne die letterlijk alles konden vertellen over de dieren en dit was nog beter dan een andere gids.Ik bedank beide dames voor het uitleggen maar wat is burgersZoo inheems groot en het op en neer lopen ik kan jullie zeggen ik heb mijn stappen voor deze dag wel gehaald.

https://vm.tiktok.com/ZIJnqwqKq/

Op de link hier boven een filmpje van burgers Ocean het was zo pracht al die vissen zo mooi.Na veel gezoek naar het pasgeboren girafje hebben we die uiteindelijk gevonden en als laatste gingen we langs de tijgers die even hun kopje lieten zien en daarna samen van ons wegliepen.

Na nog een laatste bakje drinken samen zijn Karel en ik weer op de bus gestapt en toen werd ik zo misselijk wat mij even weer liet zien dat ik mij beter eten moet focussen maar we zijn in Utrecht afscheid gaan nemen ik moest op perron 19 zijn en Karel op perron 1 dat was toch wel even weg uit elkaar liggend thuis aan gekomen dacht ik alleen aan één ding lekker naar mijn bed toe en had zoiets morgen schrijf ik wel mijn blog.

Goedenacht gewenst,Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *