Corona Virus

geplaatst in: verhalen | 0

Toen de eerste berichten in het nieuws kwamen over China dacht ik bij mezelf zolang het daar is,is het nog ver van mijn bed maar hoe lang zou het duren voor het ons land zou bereiken en dat ging vrij snel voor de eerste besmetting ons land bereikte maar nog dacht ik dat is gelukkig niet naast de deur,maar mijn man die vond dat ik al gauw een maatregel moest nemen om niemand meer een hand te geven.

De regering besloot om scholen en de horeca op slot te gooien en een dringend verzoek om thuis te blijven. Er rekening mee houden om te hoesten en niezen in je elleboog overal zag je flyers hangen met de uitleg.

Ik was sowieso bezig om afstand te nemen maar soms had je de gewoonte om dicht bij elkaar te staan vooral tijdens je werkzaamheden maar toen werd er gezegd om 1,5 meter uit elkaar te staan

Sommige mensen hebben echt overal maling aan want dat kon je al zien een mooi weekend en iedereen gaat massaal de buiten lucht in nou is even naar buiten niet erg als je de hele week thuis zit maar om nou massaal het bos,strand op te zoeken dat vraagt om boosheid van overheid.

Bij ons hebben we hesjes gekregen en dan wel in een kleur dat opvalt en nog denken de egoïsten aan zichzelf dat wij ons werk niet prettig kunnen doen,maar wel boos worden dan denk je doe zelf toch achterlijk om zo dichtbij de medewerkers te staan

Maar merk dat veel jeugdige collega’s de maatregel aan hun laars lappen en vaak zie dat de mensen wel proberen uit te voeren hoe het moet de dupe worden zal geen namen noemen maar ik vind dat we ons aan de regels moeten houden of we nou werken of boodschappen doen de regel is zo ingesteld om verspreiding te voorkomen neem gewoon een winkelwagen ook al moet je maar één product hebben.

Zoals er vaak wordt geroepen we moeten het samen doen laten we ook onze handen in elkaar slaan om verdere verspreiding te voorkomen.

Fijne weekend allemaal het wordt mooi weer maar ik blijf lekker thuis werken in de tuin 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *