Controle POH

geplaatst in: verhalen | 0

Nu zullen jullie wel denken wat betekend POH dat is PraktijkOndersteunerHuisarts maar de controle wordt uitgevoerd door Esmerelda die controleert mij dus mijn suikerwaarde en gewicht en ik moet er nuchter naar toe wel lekker vroeg om 8:10. Eigenlijk moest ik op vrijdag 5 Augustus maar drie weken geleden heeft zij die afspraak verzet gelukkig kon ik voor maandag 8 Augustus nog vrij krijgen.

Ik weet dat ik te veel zoetigheid heb gegeten en gedronken dus daar ben ik mij wel van bewust dat mijn suiker niet heel goed is en mijn gewicht is ook niet heel goed want heb niet zes weken ervoor nog veel gelopen wat ik normaal wel allemaal doe.

Heb wel andere bewegingen gedaan zoals iedere ochtend nu standaard 12 minuten Hula hopen maar dat is niet het zelfde als een half uur wandelen na mijn avondeten maar we gaan het meemaken wat er uit komt.

We werden om één minuut over acht al binnen geroepen en mocht gelijk nadat ik verteld had hoe ik met mij ging.

Zestig en een klein beetje was mijn gewicht dat is best goed alleen ik wil er wat meer onder zitten dan maar voor volgend jaar februari wat meer beweging plannen🤣🤣.

Eigenlijk moet ik een foto maken van Marco hoe hij er bij zit als ik een prikje in mijn vinger krijg zal dat voor de volgende keer onthouden maar het was wel wat hoog maar daar ga ik de komende maanden meer mijn best voor doen.

Met een pleistertje rijker was ik voor vandaag klaar niet te veel zoetigheid drinken dus meer in 0/0% suikers denken Esther daar ga ik mij dus meer op focussen voor mijn volgende bezoek aan Esmerelda.

Zou raar staan als ik die ene vinger alleen een foto heb gemaakt dan maar heel mijn hand erop.

Als laatste werd mijn bloeddruk gemeten en dan moet je stil zijn en ik sprak weer een keer maar het zag er heel goed uit ben toch wel tevreden en Esmerelda ook gelukkig.

Dit keer geen twee keer maar lekker gewoon een keer en nu voor mijn volgende afspraak weer een heel pakketje gehad want dan prikken bij de bloedafname en urine inleveren.

Voel mij top en nu weer even genieten straks op de Vlietland het is daar zo relaxt en dat kan ik wel gebruiken tot laters,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *