Corona vakantie

geplaatst in: verhalen | 0

Op het werk wordt het steeds rustiger en rustiger zijn de mensen echt op vakantie gegaan of zijn mensen elders in het land aan het vertoeven. Vandaag waren we met ruim aan personeel op de broodafdeling en tja,dan ben je vroeg klaar met je eerste charge bakken en inpakken we moesten echt werk zoeken om ons bezig te houden.

Gisteren had ik een collega even in de maling genomen zag een groot karton raketje liggen en vroeg hem of hij trek had in een waterijsje en hij kwam echt bijna rent naar voren en toen stond ik zo.

Teleurgesteld liep hij weer achter het muurtje om verder met de uitzet te gaan ik lag helemaal dubbel om het gezicht van hem.

Maar doordat het rustig is ga je eigenlijk ook minder snel maar heb dan wel alles in voorraad maar niet te veel. Nu is het wel zo dat je met jongere collega’s werkt en het toch een wat andere setting is normaal heeft de oudere collega’s aan een half woord genoeg.

Het is zomer maar aan het weer lijkt het wel herfst regen en nog eens regen ik verlang naar zomerse temperaturen en een zonnestraal op mijn gezicht heerlijk genieten op de VL,maar daar moet ik even mee wachten.

Na het karton raketje had ik echt trek in een ijsje en moest nog bij de Lidl een suikerbrood halen voor mijn schat en toen heb ik daar lekkere pistache met chocolade meegenomen en natuurlijk moest ik die even proeven.

Moet echt zeggen ze waren heerlijk en ik vond ze niet zo duur 4 stuks voor€1,99. Nee,ik maak geen reclame voor de Lidl maar ik werk wel bij de AH maar mijn man die vind de suikerbrood daar lekkerder dus dan haal ik ook wel eens iets anders.

dag-bewegende-animatie-0016

Geef een reactie