Crunch Zalm Roll

geplaatst in: verhalen | 0

Deze had de Crunch zalm roll de vorige keer had bijna dezelfde maar dan met kip. Bij deze zie je het wel wat er allemaal in zit omdat er een op zijn kant ligt,oké wat is het allemaal. Zalm natuurlijk,avocado,komkommer en crunch daar ging ik al van watertanden maar had mijn man aan de lijn toch echt een vrouw hè denkt dat zij een octopus is.

Zegt die man achter de sushi daily :”neem ook sojasaus en gember mee”. “Heb je geen klein zakje voor mij”:vraag ik. “Nee,zet dat dan in je tas”:zegt hij. Tuurlijk wat ben ik dom zeg heb toch een AH app kan ik gelijk scannen dom,dom en nog een dom.

Die twee kleine in algenblad kreeg ik extra erbij net als bij de Chinees sambal bij. Zeg nou eens zelf ziet het er niet lekker uit en die gebakken uitjes die maken het helemaal af.

Vroeger als ik één van mijn collega’s sushi zag eten dacht wat vind je daar nou lekker aan,maar nu ik het geproefd heb denk ik waarom nooit eerder gedaan.

Maar dit is nummer twee dus de volgende bak is dus gratis,dat komt in mijn volgende blog,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *