Dag 3 in filiaal 1289

geplaatst in: verhalen | 0

Moest mijn wekker van Marco wat bijstellen om nu zo vroeg op te staan vind hij absurt dus ga nu pas om vier uur opstaan douchen en aankleden en dan beneden wat nieuws kijken en dan Hula hopen ik wil zo wie zo duizend rondjes gedraaid hebben dan kom ik uit op bijna 13 minuten. Doe het nu één keer per dag alleen in de ochtend en mocht ik zo fut hebben dan kan de avond er ook nog bij komen. Maar ik merkte dat ik wel wat last van mijn knieën kreeg dus even rustig aan.

Nu vertrek ik rond half zes want het is nu vakantieperiode en veel rustiger op de weg maar ga wel mijn latte macchiato scoren bij de Shell ook vandaag weer. Kom daar aan leeg eerst mijn asbak van mijn auto dan loop ik de Shell binnen er was een man bezig met één apparaat en twee waren bezet dus ik wacht op mijn beurt zie ik die twee mannen die andere apparaten bezet hielden verbaasd kijken ze kregen geen koffie dus alle drie defect. Maar dan heb ik eindelijk mijn koffie denk maak er een foto van valt die om,K#T halve kop leeg denk alleen maar ik moet het schoonmaken kon nog wel terug maar doe het niet.

Ga toch onderweg naar mijn werk denk doe deze keer gewoon de A4 afrijden,verkeerd gedacht blijkt het afgesloten te zijn moet ik helemaal omrijden,en de tijd tikt door en ik zie op mijn navigatie staan dat ik vijf minuten voor half zeven aankom en denk zullen ze op tijd zijn of hoe zit het. Ik rij langs het filiaal en alle lichten zijn uit nou dan kan ik rustig aan doen auto op een plek gezet,kaartje eruit gehaald en ik wandel naar de winkel onderweg maak ik nog wat foto’s.

Van wie zijn deze schoenen dan??
Heb dit nog nooit over een container gezien.
Wat een mooie betaalpaal gezien.

Ik zou nog wat foto’s laten zien vanuit de kantine naar de gracht waar allemaal boten liggen.

Na mijn pauze hadden we niet zoveel te doen wachten op de diepvries hopen dat we wat producten krijgen om te bakken want de klanten worden heel erg chagrijnig dat we te weinig in huis hebben en ik kan het wel begrijpen ik zelf wordt er gek van om steeds maar weer te zeggen hebben we niet, misschien zit het vandaag bij de diepvries, maar die komt rond twaalf uur. Vandaag kregen we gelukkig wat meer vulling maar nog steeds niet genoeg om de klanten tevreden te stellen. Morgen hopelijk meer kansen om vulling te krijgen.

Om twee uur was ik vrij en ik liep nog even wat verder de Postjesweg over en kwam daar een leuk koffie-bar-winkel tegen en ik keek even op de prijskaart en de dame riep mij binnen. Het is een klant van Albert Heijn die iedere morgen brood van gisteren haalt. Het is haar shop en ik bestelde een café latte en zij vroeg of ik haar wilde volgen op Instagram en toen heb ik haar toegevoegd.

Onderweg lekker van mijn bakkie genoten je merkt wel dat de vakantieperiode is begonnen komt over buitenlanders kentekens tegen en soms moet je vol op in de rem om dat zij toch van baan gaan wisselen op het laatste moment.

Nu heerlijk thuis auto moet nog geladen worden geen parkeerplek besluit Marco dat hij nog trek had in een vlaai van de Jumbo dus toch weer de deur uit kan ik hem bij de parkeerplaats van de Jumbo op de lader zetten. Het wilde mij niet lukken kende deze laadpaal niet,maar er komt een andere elektrische auto aan misschien weet die het wel.

Al met al meneer heeft zijn elektrische auto pas en hij dacht het zelfde als ik samen het toch proberen en nadat meneer zijn dochter kwam kijken dat haar vader zolang wegbleef stonden we alle drie voor een raadsel,tot er een andere man voorbij liep en vertelde die lader heeft al zes weken een storing. Bellen met de storingsdienst maar zij konden hem niet resetten op afstand dus er moet een monteur bij komen. Willen we zijn stekker eruit trekken alle drie geprobeerd na wat googelen was het zo simpel deuren ontgrendelen dan komt hij los in de houder dan eruit halen,doe het een zes maanden was het mij ontschoten dom dom en nog eens dom.

Heb het in een andere straat geladen toen gewandeld naar huis en om acht uur kon ik hem weer ophalen en toen was ik er klaar mee voor vandaag lekker mijn bed en morgen weer fris en fruitig opstaan,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *