Dag van condoleren

geplaatst in: verhalen | 0

Omdat ik gisteren niet heel lekker in mijn vel zat en een gesprek met HA en Dennis en Tineke gehad besloot ik lekker met Emmy te wandelen goed ingepakt begon ik aan mijn wandeling als jullie niet weten wie Emmy zal ik haar even voorstellen.

Met haar jasje aan liep ik de straat uit naar het park waar je niet met honden door heen mag maar wel er d’r langs wist niet van te voren hoe lang het was maar had goede moed het is echt koud had een trui met dikke col aan zo lekker.

Ik maak tussendoor wat foto’s bij een minikast bieb haal ik een boek misschien kan ik mij daarop concentreren want dat is zoals ik al eerder aangeef mijn lichaam is moe echt heel moe.

Ik dacht gelukkig is het niet heel lang maar ik liep en liep er leek geen einde er aan te komen.

Hier achter staat een sportvereniging maar weet niet eens wat neem dat niet echt op maar omdat het koud lopen we gauw door en dan neem ik mijn laatste setje foto’s.

We gaan in de avond naar de rouwkamer was wat druk op de weg maar iedereen stond te wachten ik open de deur Wim had Marco daar al gelegd de verwarming aan gedaan en ik was zo verrast door de hoeveelheid van vrienden er waren gekomen alle emoties kwamen er bij mij uit en de warmte en liefde die ik er voelde. Wil iedereen bedanken voor zijn/haar aanwezigheid Marco zal van boven gekeken hebben en dit enorm gewaardeerd hebben.

Wij dat kleine geselecteerd groepje zien elkaar bij de crematie en gaan dan later het leven vieren van Marco zoals hij het dan noemde.Morgen dan draag ik jou mijn liefste alleen nog in hart en dan zal ik wandelen in de stilte om mij heen met alle liefde en vrienden die mij een troostende schouder bieden.

Marco,Ik hou van jou zie je later in hiernamaals 😘😘😘😘😘,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *