Dat mis ik wel

geplaatst in: verhalen | 0

Ik woonde in de grote stad namelijk Amsterdam,en ben toen samen gaan wonen maar werk ik nog wel steeds en soms als ik dinsdag over de markt loop wat meer uitgebreid is dan in ons dorp Bodegraven.

Op de markt in Amsterdam heb je een Surinaamse toko en dan haal ik wel geregeld bara’s die ik heerlijk vind twee collega’s van mijn werk die kunnen ze ook heerlijk maken soms kreeg ik ze van hun,maar nu had ik er trek in en de roti vellen heb ik ook direct erbij gehaald.Dat mis ik hier in het dorp of een lekkere Indische toko,tja dan maar vanuit Amsterdam meenemen is ook niet erg.

Zal er lekker van smullen en denken aan de eigenaar van de Surinaamse toko Dennis,tot de volgende keer

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *