De eerste week

geplaatst in: verhalen | 4

Maandag had ik dus mijn gehoorapparaat gehaald en we waren vroeg klaar dus we reden naar de vlietland,Dennis en Tineke waren er al,ook Suus en Aad waren er gelijk even mijn toestel geshowd ik ben er echt blij mee.
Want toen ik hem indeed bij de Audicien hoorde ik allemaal geluiden die buiten het kamertje gebeurde dus ik schrok er van dat het zo duidelijk te horen was,ook mijn eigen stem klonk heel vreemd.
Ik hoorde mijzelf heel goed maar ik dacht dat de andere mij niet konden horen maar Marco zei we horen je goed en je praat nu veel zachter normaal schreeuw je maar nu niet meer,het was wel wennen aan mijn eigen stem.
Maar even weer terug op de vlietland,dus ik liet het ze zien maar je moet goed kijken want het is niet echt zichtbaar.

Ik moet wel zorgen dat ik vocht vermijd,dus ik kan er niet mee douchen en zwemmen dus ik haal het op de vlietland eruit en dan ontkoppel ik de batterij anders loop hij te snel leeg en leg het netjes in mijn bakje voor viezigheid en stof.

Dinsdag ging ik naar mijn werk voor het eerst met mijn apparaat en ik vond het al tijdens het auto rijden heel erg fijn want ik vond mijn autoradio wel hard staan dus die kan wel een tikkeltje zachter gezet worden en ineens hoorde ik ook schuin achter mij een getoeter dus dat hoorde ik nou ook heel duidelijk……maar op mijn werk was Marie de enige die wist van mijn apparaat…..want die keek gelijk in en achter mijn oor en zei je ziet het helemaal niet hé.
Dat klopt maar voor mij maakt het niet uit want ik ben er superblij mee dat ik gewoon weer alles kan volgen…..
Na het werk lekker naar de vliet toe en zoals altijd super genoten.
Het enige nadeel van het apparaat is dat je zo moet wennen aan alle geluiden die je binnen krijgt dus daar wordt je wel echt gek van……nou scheelt het ik ben al van mezelf gek dus gekker kan ik niet worden.
Toen we naar huis gingen zag ik een vlinder die zijn vleugels aan het uitspreiden was.
img_2114We hoorde dat het de hele week mooi weer zou blijven dus ik ben elke dag na mijn werk doorgereden naar de vlietlanden en heerlijk daar gerelaxt en gegeten en gezwommen.
img_2115
Even wat foto’s geschoten de hele week en de mooiste zet ik hier neer.deze was van Woensdagochtend als je goed kijkt zie je wat mist of douw liggen over het weiland het lijkt net een donzen deken die erover getrokken is vind het zo mooi.

Donderdag ben ik vaak vroeg vrij dus dan kan ik afspreken met Marco op de parkeerplaats spannend hoor onze afspraak……
hier zie je hem staan wachten op zijn kleuter want die had weer een vlinder op
het oog dus dan sta ik stil…….ja ik ben soms ineens verdwenen en dan ren ik weer
achter een diertje aan…….
Gelukkig is mijn schat dat onderhand wel gewend…..

Deze heb ik op een later tijdsstip genomen toen viel mijn oog op een vogel en Jan zei dat is een kwikstaartje met mijn camera van mijn mobiel gemaakt……geen camera mee dus ik vond het een grappig vogeltje……..
lrg_dsc03612
Deze foto heb ik gemaakt op vrijdag vanuit de auto hier zie je wat beter de dauw of mist zitten ik vind het zulke mooie natuur verschijnselen dat ik het altijd probeer vast te leggen maar ja tijdens het rijden kan het niet dus ik moet dan even op de vluchtstrook stil staan gelukkig is het om vijf niet druk dan kan je ook weer snel doorrijden………

Zaterdag middag begint mijn weekend op de vlietland dus dan neem ik broodjes mee en Marco haalt lekkerbekjes dus dan smullen we heerlijk…….en dan is het iets drukker op de vlietland…….
Maar nu ik toch steeds over de vlietland heb wat ik mij zo aan irriteer is wij liggen op het naaktstrand en ja onderhand ken je toch wel aardig wat mensen die er ook dagelijks komen.
Het Naakt-strand is een stuk verder dan het Textiel-strand, waar ook veel gezinnen komen , dus je moet er speciaal naar toe lopen.
Hier komen stelletjes en ook mannen of vrouwen alleen en het is super gezellig maar nu komt het:………. vaak komen er mannen van buitenlandse afkomst en die gaan dan zitten op een bank en die blijven gekleed nou is het zo op een naturistenveld mag je naakt maar dat hoef niet,maar deze mannen die daar zo ” Halal zitten te zijn” ……. maken soms foto’s van alleenstaande vrouwen die er liggen en dan kan ik echt kwaad worden dan denk ik jouw vrouw ligt op het textiel strand met de kinderen en hier kom je kijken naar andere vrouwen die hier naakt liggen of ze lopen in groepjes van drie/vier man die dan over ons veld moeten lopen waarom vraag ik mij dat dan af………er is een mooi pad langs het water waar je ook  kan wandelen maar je gaat echt over het veld lopen….
Het is niet ……..dat je over de brug gaat en en dan gelijk over ons veld bent.

Nee je moet echt een heel stuk wandelen om bij ons te komen belanden en er staat aan het begin van de drie ingangen dat je een Naturistenveld betreed……
Nou denk ik waarom doe je dat’ ” meneer van buitenlandse komaf” ……..als jullie zo doen dan krijgen mensen zo’n hekel aan jullie…….
Ik moest even mijn stoom afblazen………
Liefste Esther

 

4 reacties

 1. Trudy

  De foto’s zijn wonderschoon. Wat fijn dat je nu weer beter kunt horen en ja, wat is het klein, fijn is dat he, dat tegenwoordig alles zoveel beter is dan vroeger.

  Glurende mannen, het is van alle tijden. Het wordt tijd dat de geluierde en bedekte vrouw de ruimte krijgt om in opstand te komen, maar dat heeft net als bij ons zijn tijd nodig, mijn moeder wist nog van de tijd dat een enkel zien bij de vrouw onzedig was. Dat een vrouw niet in de zon mocht, want dan werd je bruin, dat was ook niet goed en ze moest een hoedje op in de kerk en links zitten en de mannen rechts, ach en hoe lang is dat nou geleden? Ik gun ze die tijd, maar ben blij dat ik niet zo een gesluierde vrouw ben, ik zou mijn man kielhalen als hij zo deed. Fijne dag!

 2. rietepietz

  Wat fijn dat je zo tevreden met de hoorapparaten bent. Inderdaad in het begin heel vermoeiend door alle geluiden die je nu wél binnen krijgt. Daarom moet je er ook aan wennen en ze in het begin niet de hele dag dragen maar steeds wat langer per dag.
  Tja, die mannen in de vlietlanden, niet in de haak natuurlijk dat ze foto’s maken van de vrouwen daar. Misschien toch de plaatselijke dienders er maar eens van op de hoogte brengen en vragen of ze daar eens op kunnen letten.

  • ellymay47

   maar er is daar een vrouw die als ze alleen al de mobiel pakt lopen alle mannen die daar willen gluren al weg bang dat er foto’s aan hun vrouwen op het textielstrand wordt getoond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *