De laatste verjaardag met een paars lintje

geplaatst in: verhalen | 4

Als ik met deze blog begint slaat de twijfel toe ik wil je kussen,stevig vasthouden en je vertellen hoeveel ik van jou hou,maar ik weet niet of je nog naast mij staat. Normaal ben ik ruim van tevoren al bezig iets te verzinnen een mooie kaart met een lief gedicht,een ontbijtje op bed en een vrolijk felicitatie liedje,maar nu heb ik niks verzonnen want ik leef per dag weet niet of je,je verjaardag red.

Is er nog een laaste verjaardag voor jou met mij samen vrienden vragen wat zou marco nog willen voor zijn verjaardag. Wat geef je iemand die eigenlijk met een been in de kist staat zo noem je dat toch of klopt het niet. Ik wilde een soort college maken van wie er op bezoek is geweest en in de hal ophangen maar toen kwam Til ineens met een heel leuk idee hopelijk komt het op tijd binnen want dan ziet hij wat wij verzonnen hebben.

Een vriendin van Til heeft er één laten maken en via een link die ik op WhatsApp ontving ben ik gaan kijken wat vind ik leuk en mooi om te hebben. https://modulari.com/nl/hexagons.html

Maar toen belde Til en mijn mobiel neem ik aan met de speaker aan en moest ik Til onderbreken dat Marco het kon horen maar het was hem al te ore gekomen maar hij weet niet echt waar het over ging🤣🤣🤣. Moet hem wel zelf in elkaar zetten maar ik weet precies hoe ik het wil dus dat komt goed.

Marco zegt wel steeds je proberen het huis wel eigen te maken hoe jij het wil maar ik ga geen dingen weggooien want we hebben het samen ingericht maar ik wil wel de slaapkamer inrichten waarbij ik mij prettig en fijn bij voelt maar dat komt wel goed heb ik hem verzekerd.

Maar het is zo moeilijk elke dag kunnen minder communiceren niet dat we het willen maar het wordt voor Marco zo moeilijk hij moet na een zin bijkomen en dan is elkaars hand vasthouden en de glinstering in zijn ogen een glimlach op zijn gezicht en soms komt er een ik hou van jou zachtjes over zijn lippen,ik kijk hem dan aan zeg:”ik hou ook ontzettend veel van jou”. Hou zijn hand dicht tegen mijn hart en leg mijn hoofd op zijn schouder.

Lieve Marco dank voor het mooie leven samen volgend jaar vier je het hoog in hemel en kijk je op mij neer Hou van jou😘😘😘.

Esther😘

Share this content:

4 reacties

  1. Astrid Buch

    Ooooh lieffie mn hart huilt,laat me weten als je me nodig hebt, dikke kus voor jullie beide xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *