Derde trainingsles

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag 28 april heb ik mijn derde les ik ga lopen dan heb ik al een warming up gedaan voor mijn been spieren en dan kan ik gelijk beginnen met het eerste toestel.

Heb in mijn app een trainingsschema gekregen benieuwd hoe het mij zal vergaan kom altijd op tijd en dan is alleen de begeleider aanwezig dus ik kan nog een foto van de fiets maken voor onze warming up.

Was er op tijd deed mijn spullen in de kast en mijn sportschoenen toch maar even op de fiets want er was al iemand bezig en vanaf vandaag hebben ze het stoplicht en ik scande de Qr en kon beginnen bij de eerste deed ik alleen één sessie was even een beginnersfout maar vanaf twee ging het goed.

Het was wel zwaar maar hij telt af van 45 sec en dan drie sessies en toen toestel vier dat is een elastiek om je been en dan het naar zijwaarts strekken en dan afwisselen per been.Het vierde toestel was ook meer voor buikspieren maar het ging lekker.

Toestel vijf dat stelde zich in en kon gelijk beginnen en de drie sessies afgewerkt het was echt lekker hoor.

En dan de laatste toestel en toen tikte ik zo hoog en kreeg een badge was zo trots er op.

Ik voelde mij zo trots en wist niet wat ik mee maakte.Ian die vond het ook top.Gelijk in mijn app opgezocht wow het is echt.

Ik was voldaan en ging trots mijn spullen halen ik ga nog verder volgende week nog een training maar eerst nog wat foto’s.

En hier ga ik voor wat afvallen en wat fitter worden en de eerste echte stap is gezet tot de volgende blog,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *