Diamond painting handen

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ga nu rechte stenen doen deze heb ik op de zwarte markt gekocht was daar met Bessie heen geweest nadat ik eerst heb gekeken hoeveel actieradius het kost om naar IJmuiden te gaan want we gaan met een mini cruise naar New Castle toe op 21 augustus tot 24 augustus met z’n vieren.Natuurlijk gaat Robin mee maar ook het nichtje van Marie (dochter van Marie’s tweeling zus).

Mooi zakje erbij.
Zakje voor pen en bakje voor steentjes en wax
Maar er zit ook een pincet in dat kende ik niet.

Hoe ziet deze eruit ik vond hem wel heel goed bij mij passen het hele beeld.

Op donderdag 3 augustus er mee begonnen ik noteer de datum omdat ik wil weten hoe lang ik er mee bezig ben is echt een tik van mij altijd weten hoe lang ik over iets doe.

Het is wel even wennen om deze te doen maar ik weet zeker dat het heel mooi wordt. Ik heb zo wat elke steen nummer gebruikt behalve nummer 9 die staat over de letter A maar ik heb aardig wat gedaan ik zet even een foto hier neer.

Dit heb tot nu toe gedaan en we leven op 6 augustus en er is niks te doen het is weer eens een regenachtige zondag en heb een thermoskan met thee gemaakt zodat ik veel drink af en toe een stuk film kijken op Netflix die heet Wanted best een mooie film maar daar blog ik later over.

Ik vind nu al prachtig benieuwd als het af is,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *