Diamond painting bloemen

geplaatst in: verhalen | 0

Ik zag bij Nanny een mooi diamond painting van haar honden en dacht er vaker aan na Marco’s overlijden zou wel zoiets willen van een foto van hem maar hoe weet je of het wel leuk en het te doen is want ik hou van puzzelen maar diamond painting nooit gedaan.

Ik was bij de action en zag verschillende staan welke vind ik mooi om het uit te proberen de ene beviel mij niet met een olifant,twee paarden en een gekleurde monster van 30×40 cm die met een vogel zag ik niet anders had ik die genomen en het is bijna geen geld misschien ga ik die toch nog halen € 3,99 maar ik heb een grote maat genomen best veel werk maar tja,heb hem eenmaal in huis.

Ik heb deze meegenomen van allemaal bloemen die was 60×40 cm misschien ga ik voor die maat als ik deze af heb dan ga ik hem bestellen met een foto van mijn schat maar ik zal die ik heb even laten zien.

Ik heb al vier kleuren gedaan de letters G Y F en de H het begin is gezet weet niet hoe lang ik erover ga doen maar er is geen haast bij zou ik zeggen wist niet dat ik zoveel zakjes kreeg nu wil ik toch een box kopen om die zakjes in te bewaren want ik gebruik niet een zak helemaal want er zit een plak laag op de tekening en met het plastic folie blijft die plak laag intact.Dan heb je een pennetje waar je de steentjes mee pakt en een bakje waar je de steentjes in doet en een stukje wax om je pennetje in te drukken dan kan je de steentjes makkelijker pakken en op hun plek zetten.

Zie je het al moet bij de bloem in de hoek nog de letters N L E en Z nog doen dan is bloem één af. Ik hou jullie op de hoogte van mijn vorderingen het is wel rustgevend en dat kan ik best wel gebruiken.

Tot de volgende Diamond painting,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *