Diëtiste 12 januari

geplaatst in: verhalen | 0

Het is weer de eerste keer dat ik naar de diëtiste ga ben wel wat aangekomen dat zal ik wel iets over horen maar kan haar melden dat ik nu twee keer in de week aan het sporten ben wat ik ook wel met heel veel plezier doe.Moest nog even wachten zat nog een ander op spreekuur dus om 15:35 mocht ik binnen komen en natuurlijk werd mij gevraagd hoe het met mij gaat en of alles nog wel lukt.Moest toegeven dat ik wel erg genoten heb van de feestdagen en dan even net opgelet heb op mijn eetgedrag en dat begreep ze wel.

Mocht op de weegschaal plaats nemen en dit is het resultaat👇👇👇

Ik was 1 kilo aangekomen was bang dat het meer waren maar nog één keer ga ik buiten mijn boekje had ik haar aangeven want volgende week vrijdag zo Marco jarig zijn en de dag erna is zijn sterfdag en dan wil ik met een aantal mensen het leven gaan vieren wat Marco mij steeds had gezegd heb dan wat mensen uitgenodigd maar wie er komen dan vermeld ik in een andere blog nu niet. En dan ga ik mij weer volledig richten op mijn eetgewoonte en zorgen dat mijn suikerwaarde weer goed komt.

We maakte gelijk een volgende afspraak in april zelfde tijd als vandaag want dan heb ik in maart weer een volledig bloedonderzoek gehad hopelijk is dan mijn suikerwaarde in orde maar ik ga mijn richten op de twee dagen dat het moeilijkst wordt.Ik nam afscheid van Mirjam moest nog wat inslaan en dan lekker naar huis wil op tijd mijn bed dan mag ik wel opschieten want het is al over negenen maar voor nu wordt steeds trotser en trotser op mezelf dat ik toch goed voor mezelf zorg wens iedereen een goede nacht welterusten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *