Doffe ellende

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen dinsdag toen ik mijn schat aan de lijn had merkte ik gelijk er is iets aan de hand,en jawel hoor de Senseo wilde mijn schat geen koffie serveren en na wat tips van mij kon manlief zijn eerste bakkie rond half elf nuttigen.

Toen ik vrij was had manlief bij de Blokker een nieuwe Senseo gezien en gelijk gereserveerd want hij wilde een rode en die kwam woensdag binnen. Met veel gepruts kon manlief wel wat koffie drinken maar echt lekker werd het er niet op,want hij deed het beetje voor beetje.

Woensdag middag belde Marco de Blokker in Bodegraven op maar het was nog niet binnen dus ik hoefde er niet langs en we zouden woensdag een afsluiters party houden van het einde van de zomer 2020 doen we ieder jaar met een BBQ op het veld dit jaar wilde we een stel ondersteunen met deze corona tijd en het feest in de drie klaveren gaan houden. Wegens omstandigheden ging het niet door had mij er zo op verheugd we doen het volgende keer.

Donderdagmiddag kregen we het verlost telefoontje van de Blokker de Senseo is binnen en die hebben we gelijk opgehaald.

Het is een Senseo switch dat houd in je kan er koffiepad en filter koffie mee zetten nu nog een pak koffie en koffiefilter no 102 en het best groot maar dat zou je ook hebben als je tweede apparaat nodig heb om een groter gezelschap te voorzien van koffie.

Onze oude Senseo die heeft ons toch een al die tijd van koffie voorzien,maar nu gaan we er afscheid van nemen dank je wel Senseo voor de lekkere koffie die je maakte.

We zijn echt met veranderingen bezig in huis want morgen komen onze nieuwe verduistering gordijnen binnen en nemen we afscheid van onze oude Bordeaux rode gordijnen.

dag-bewegende-animatie-0121

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *