Donderdag 28 nov

geplaatst in: verhalen | 0

Een prachtige dag zon schijnt heel erg warm zoals alle andere dagen we zoeken het strand weer op heerlijk nog rusten voor de komende laatste dagen in Gambia.

Voor eerst weer de vissers gezien dat ze toch wat gevangen hebben ze vertelde dat s’nachts die grote schepen de zee opgaan en al het vis voor hun neus wegkapen maar toch wat om te laten zien.Een hele mooi kreeft gevangen en zes vissen van groot naar klein geen foto van gemaakt,ook nog met een hele vriendelijke dame kennis gemaakt Bibi die is geboren in Jamaica en als meisje opgegroeid in Engeland.

Zij wou twee mooie schelpen waar ze driehonderd dalasi voor vroegen voor een schelp nou hielp Marco haar onderhandelen met kapitein John en uiteindelijk was Bibi Marco dankbaar want zij kreeg er twee voor honderd dalasi.

Verder gewandeld tot ons strandtentje hebben gelegen, gezwommen en heerlijk gerelaxt daarna gingen we terug naar onze kamer douchen en omkleden en lekker op de strip eten bij de winery.Daar twee gezellige jonge dames ontmoet en die schoven op het laatst aan onze tafel en voor je het weet was het al bijna elf uur nog even een cappuccino en thee gedronken en uiteindelijk lagen we rond half een in ons bedje.

Welterusten 💤💤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *