Drie dagen op rij visite…….

geplaatst in: verhalen | 0

We hadden zonder het in de gaten te hebben drie dagen op rij visite en vandaag waren het dit keer Herman en Astrid die wij ook van de vlietland kennen Marco noemt Herman groepoudste en Marco wordt de opzichter genoemd of de Vlietland beheerder.

Rond drie uur waren ze er en dan moeten we nu net een verstopte wc hebben Marco heeft Rubo rioleringsbedrijf gebeld en die kon er binnen uurtje hier zijn. Astrid had een tasje bij zich met daarin een mooie witte kerstster,twee zakjes stroopwafels en twee flesjes gazeuse waar Marco zo dol op is.

Ik had een grote wok met bruine bonen en kippendijen met rijst gemaakt we hebben er heerlijk van gesmuld met zā€™n vier ze vonden het heerlijk dat vond ik fijn om te horen.

Het is zoveel dat we nog een paar dagen van konden eten en ze vonden onze kerstboom ook heel mooi. Hoef ik even niet te koken heb daar de laatste tijd geen zin in,maar als we visite krijgen dan maak ik graag iets klaar.

Het leuke vind ik altijd als er visite is dan haal je veel herinneringen op want ook Astrid en Herman kennen we een aantal jaar en net als de andere mensen ook daar hebben zo veel lol mee.

We hebben ook van hun genoten en een leuke en gezellige dag gehad rond negen denk gingen ze naar huis en net als altijd praten we ook over deze dag weer na dat is zo fijn met mijn schat praten en nog na pret hebben ik hou zoveel van jou lieverd en zo dankbaar met zoveel lieve vrienden.

Herman en Astrid we hebben zo genoten en wie weet komen we een keer jullie kant op,

Liefst Esther šŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *