Drie dubbele afspraak

geplaatst in: verhalen | 0

Morgenochtend rij ik eerst naar de milieustraat om mijn wagen weer te legen met wat oude kussens,koffer,kledingrekken, oude stofzuiger wat stukken hout. Om elf uur heb ik de afspraak staan maar rond de klok van half elf ga ik alvast rijden.

En dan heb ik om 14:00 een afspraak met mijn rouwcoach Michiel in Haarlem en moet wat foto’s van Marco meebrengen zodat ik kan vertellen waarom ik die op belangrijk vinden ik weet al exact welke ik hem wil gaan tonen.

De persoon waarmee ik een afspraak heb zit in het bijgebouw van de kerk en vandaag zie ik hem in levende lijve maar ik ben ruim op tijd twee uur mijn afspraak om tien voor twee meldde ik mij binnen aan door een vriendelijke dame werd ik naar hem gebracht. We stelde ons aan elkaar voor en mocht plaats nemen en kreeg een lekkere kop thee aangeboden en toen werd er allemaal vragen gesteld:hoe gaat het op het moment met mij,wat verwacht ik van hem,en ik vertelde over mijn familie en wat achtergrond verhalen.

Maar aan een foto kwamen we toe waarom is het zo belangrijk omdat het onze laatste keer samen was op de Vlietland en het had geregend we hebben tent om ons heen gebouwd en we lagen heerlijk te genieten van elkaar gezelschap en tijdens het wachten op de zon aten en drinken we wat we hadden het er erg knus gemaakt. Dit is voor mij een moment van stil staan van wat hier zo gezellig en leuk is,zal in de toekomst een dagje Vlietland straks nieuwe herinneringen creëren in mijn uppie,wel met mensen om mij heen maar van binnen helemaal alleen.

Rond een uur of drie sloten we af en met een gevoel van begrip en ontspanning stapte ik in mijn auto om naar mijn Bessie te rijden. Vanavond zal mijn eerste keer zijn dat ik een iftar mee zal maken maar weet dat het een avond wordt van een lach en een traan,maar kan gelukkig op mijn Bessie terugvallen als ik het moeilijk krijg,maar daar schrijf ik een aparte blog over.

Eerst een bodempje met wat lekkere nasi gegeten voor mij om zeven richting de AH gaan voor de iftar en wij daar Bessie’s vader en tweelingzus zullen ontmoeten maar voor nu ga ik lekker slapen en morgen weer fris en fruitig weer op,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *