Specsavers

geplaatst in: verhalen | 0

Vrijdagmorgen heb ik een afspraak bij de Specsavers in Woerden want mijn gehoord wordt wat slechter dus misschien moet ik een gehoortest weer afleggen maar dat gaan we wel zien om kwart voor tien moet ik daar zijn.

Rond kwart over negen reden we van huis weg en dan nemen we de route binnendoor over de snelweg zal het wel heel druk zijn want dan begint of eindigt de spits maar om alle stress te voorkomen. Snel genoeg hadden we een parkeerplek stond ook nog eens dichtbij een parkeermeter dus ik alles ingevoerd breekt hij mijn transactie af,nog een keer proberen maar kan niet betalen dan maar vijftig meter verderop betalen dat is soms wel vervelend misschien in de toekomst maar een app downloaden ervoor.

Woerden is best een mooi klein stadje de winkelstraat waar wij moeten zijn is bereikbaar door een klein smal steegje en dan bedoel ik echt smal want je kan elkaar daar niet passeren toen kwamen we in de Voorstraat uit en op het einde zit de Specsavers binnen ons aangemeld.

Niet lang daarna konden met de audicien meelopen in haar kamertje en ik mijn verhaal uitgelegd zij maakt mijn oortje schoon en ging kijken of hij nog naar behoren werkt dat deed hij “dan moet het wat anders zijn”:zegt zij. Met een otoscoop keek ze in mijn linkeroor en toen zei ze;”ik zie het al je heb een prop oorsmeer erin”.

Ik vroeg haar met een schuifpinnetje of wattenstaafje deed ik dat maar van mijn HA is dat niet goed dan zal ik het eruit moeten laten spuiten of heb jij een oplossing en dat had ze een oorkrabber nog nooit van gehoord jullie wel.

Ik maakte het schoon en ja,hoor ik hoorde alles weer helder en veel beter kan ik deze dan kopen bij jou en dat kon €6,50 koste het en ik moest ook nog vloeistof hebben gelijk twee doosjes meegenomen en toen ook gelijk de nieuwe app voor mijn gehoorapparaat gedownload.

Volgende jaar heb ik recht op een nieuw gehoorapparaat en vroeg haar welke dan beter is je ziet veel van die reclame over dat gehoorapparaat waarbij je ook je telefoon kan bedienen nou dat vind ik wel gaaf maar volgens haar vergoed de verzekering hem niet en €1600 vind ik wel een beetje te duur.

Maar dan hebben ze een andere die ook met je telefoon gekoppeld kan worden en wel vergoed wordt door de verzekering en wat het voordeel is dat hij oplaadbaar is scheelt in de batterijen nu zijn die niet heel duur,maar die gaan altijd leeg op het moment dat je het niet verwacht.

Ik ben klaar en per mail krijg ik te horen als ik een nieuw mag halen ik ben weer zo blij als een klein kind en met de oorkrabber komt het nu ook heel goed.

In dit winkeltje iets verder in de straat zag ik iets leuks in de etalage staan.

Ja,Sinterklaas komt op 12 november in Nederland aan en dan krijgen weer het gezeik over zwarte piet ik wordt er zo moe van met dat het discriminatie is en racistische is,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *