Een dag voor Pasen

geplaatst in: verhalen | 0

Zag ineens op Facebook bij een oud collega stille zaterdag staan en ben toen gaan googelen en kwam erachter dat de klokken niet gaan luiden op deze dag tot paaswake en nu wil je misschien meer uitleg. Op deze dag herdenken de christenen dat het lichaam van Christus in het graf lag.

Vroeger toen we als kinderen naar de zondagsschool gingen hadden we altijd een soort optreden met allemaal versjes doe je weken uit je hoofd moest leren en dan kon het wel eens gebeuren dat een kind zo nerveus was het even fout kon gaan met de tekst,nou mocht het ons niet gebeuren dus mijn vader liet ons elke dag een paar keer ons versje opzeggen en vergaten we een woord of een stuk zin dan kregen we een draai om onze oren. Maar nu alleen leuke dingen we hebben al genoeg aan ons hoofd met deze crisis maar ik ben alweer een heel eind in de tuin.

Voor
Na
Na

Marco is ook aardig bezig geweest.

Heb daar geen voor foto van maar hij heeft al die houten tegels schoongemaakt en al het onkruid eruit getrokken dus we waren weer lekker bezig.

Toch heerlijk weer en daarna lekker samen gegourmet,met al vogel geluiden om ons heen op dit moment hoor je wat kinderen spelen maar over het algemeen zie je iedereen op zijn balkonnetje zitten genietend van het zonnetje🌞.

Wens iedereen fijne paasdagen wij blijven lekker in de tuin😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *