Een inbody scan maken.

geplaatst in: verhalen | 0

Op de app van de sportschool kreeg ik een bericht of ik weer inbody scan wil laten maken ja het is wel oké dan zie ik maandag om 15:30 berichten één van de twee mij.

Een inbody scan zegt meer over je gezondheid dan een weegschaal die alleen je gewicht en BMI aangeeft.Zo’n inbody scan meet je hele lichaamssamenstelling er wordt onderscheid gemaakt tussen de samenstelling van vet,eiwitten,mineralen en lichaamsvocht hier mee kunnen ze je gezondheid en eventuele blessures monitoren ik had de eerste keer al een foto geplaatst maar doe het nu weer even dan weten jullie hoe het apparaat eruit ziet. Informatie heb van het internet gehaald.

Ik was er op tijd mocht op kantoor plaats nemen en deed mijn schoenen en sokken uit moest eerst gemeten worden gelukkig ben nog niet aan het krimpen ben nog steeds 1.55 cm lang en daarna moest ik op dat ding hier boven plaats nemen en daarna die twee stokken uitgestrekt vasthouden tot het honderd procent was en daarna kreeg ik een uitdraai.

Reinier legde alles een beetje uit de eerste keer woog ik 64.2 en vandaag weeg ik 61.0 en dan legde hij uit dat ik iets met twee procent meer spiermassa heb opgebouwd en dan ben zoveel procent vetmassa kwijt ik voelde mij helemaal glunderen en zei;”ben echt trots op mezelf “.Reinier zei;”dat mag je ook zijn dus het komt helemaal goed met mij.

Over drie maanden doen we een volgende inbody scan en dan kan ik echt zien hoe alles vordert ik ben blij dat ik ben gaan sporten en de jongens die stimuleren mij heel goed en het contact is echt geweldig het is dan wel kleinschalig maar je heb toch meer contact met hun zij zijn echt lieve en top begeleiders blij dat ik hier na toe ben gegaan.

Dank Reinier en Jesse voor de steun en feedback tot zaterdag wie er maar van de twee is,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *