Een jubileum

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag ga ik met een paar collega’s naar een jubileum van een oud Mas collega Ted.

Veertig jaar wat een mijlpaal zeg en als je zijn uitnodig zie dan heeft hij toch een heleboel filialen gehad.Heb wel wat aanpassingen gedaan in verband met privacy van de persoon in kwestie.

Nou rond twee ben ik gaan rijden en op de navigatie was ik al plaats der bestemming alleen ik kon niks vinden met de naam van deze tent, dus maar even mijn collega Marie gebeld bleek ik aan de verkeerde kant te zitten.

Draaien en rijden maar weer deze super lieve collega ging buiten op mijn wachten na een minuut of tien was eindelijk echt aangekomen.Samen liepen we de trap af en waren we letterlijk naar binnen gewaaid helemaal door naar achterlopen en daar staat de man die al een mijlpaal bij AH heeft afgelegd.

Even wat oud collega’s van Ted.Lekker gebakje en een warm kopje thee om op te warmen.Het was best druk collega’s van toen en nu die het echt feest van maakte zijn bedrijfsleider gaf een speech.En zijn beide zoon herkende ik bijna niet die waren nog klein en jonger en nu zijn het echt volwassen mannen wat gaat de tijd hard zeg.

Het was super gezellig en heb genoten om weer oude bekende te zien onze oude SM Tillemans en Lenderd.

Ted nog gefeliciteerd met je 40 ste jubileum😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *