Een mens zit raar in elkaar

geplaatst in: verhalen | 0

Ineens had ik zin om de video van de uitvaart te zien en ik zocht een mogelijkheid om het via de tv te kijken na een aantal pogingen lukte het mij mijn schat verscheen op beeld en wat glunder ik van oor tot oor wat een mooie man had ik en hij zag daar er nog goed uit strak in het pak gestoken stropdas om en zijn stem zo gemist. Tranen liepen wel over mijn wangen maar het luchtte heel erg op

En in de middag had ik eindelijk mijn kledingkast helemaal schoon gemaakt ook al een aantal kledingstukken gehangen en ging even op ons bed liggen en kreeg de drang ik wil hier vanavond liggen,misschien nog niet slapen maar even liggen. In de avond deed ik dat en bedacht als ik niet meer kan ga ik weer verhuizen naar de logeerkamer en de deken over me heen getrokken en voor ik het wist was het vrijdagochtend half zeven ik heb heerlijk geslapen en was voldaan en totaal uitgerust.

Om acht uur zouden de werklui van het bedrijf BAM komen om de glasvezel naar de meterkast te installeren dus ik was op tijd om half negen kwam er een medewerker en die ging het gat boren van buiten naar de kruipruimte.

Om kwart voor negen kwam medewerker nummer twee eraan die installeerde verder en om negen uur was het klaar.

Om half elf nog langs de boekhouder om nog wat papieren af geven en even lekker gekletst over van alles en nog wat daarna weer richting huis gegaan of eerlijk gezegd even geluncht bij de McDonald even mezelf weer verwend weet het dat is niet goed maar heb mij de hele week gezond gegeten.

Daarna naar expert geweest om een afspraak te maken voor een nieuwe koelkast want de onze is al heel oud en hij bromt en dan wordt het wel tijd. Daar kwam Marco altijd al dus macht der gewoonte en maandag komt Arjen hem inmeten en dan hopelijk heb ik snel een ander.

Zo is er weer een dagje voorbij de dagen vliegen morgen komt mijn vriendinnetje en haar zoon op visite kijk er nu al naar uit ga haar ophalen weet haar reisschema al dus lekker bijtijds naar bed welterusten iedereen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie