Een super dag

geplaatst in: verhalen | 0

Om 4:30 loopt mij wekker af ben gelijk wakker en stap er gelijk uit.
Ik ben er niet eentje die met de snooze werkt.
Meteen duiken ik onder de douche en dan merk ik gelijk dat ik toch al wakker wordt,dan de kleren in en hobbelen naar beneden.
Alarm eraf en dan gelijk richting de keuken in,waterkoker aan,brood smeren,een glas met citroen en limoen drinken,drinken inpakken voor onderweg.
Tijdens mijn brood en thee even relaxt tv kijken en als mijn wekker afgaat voor mijn vertrek,doe ik de radio aan voor mijn schat,heb alvast de roomboter uit de koelkast gehaald en de vaatwasser aangezet,licht uit,alarm erop en naar boven om mijn schat te groeten en dan de deur achter mij dicht trekken.
Vandaag is het precies drie keer op rij dat ik moet krabben,verwarming aan hek openen en dan op weg naar mijn werk.

Dan is het zes uur als ik vertrek van huis.
Rij de straat uit en het eerste wat ik zie als ik de rondweg op draai is dit……
IMG_20170420_055732
De lucht is helder maar rood/roze gekleurd het weiland is bedekt met witte mist wolken maar zo mooi om te zien.
Als ik op weg ben kom ik heel weinig verkeer tegen,werken de mensen wel in Bodegraven of ben ik de enige.
Dan neem ik de ene keer de N11 en de andere keer de N207 en dan neem ik de A4 en uit eindelijk ben ik vandaag precies om 6:37 in Amsterdam dan parkeer ik mijn auto en rook dan mijn laatste sigaret voor ik mijn werk binnen stap.
Vandaag doe ik het wandbrood en dan ben ik als een wilde te keer wil graag zo snel mogelijk alles erin hebben,dan gelijk alle codes nalopen en afprijzen.
Om half negen sta ik op de afdeling te helpen broodjes inpakken en bakken…..we hebben best veel aanbiedingen en we zijn met alle druk bezig ondertussen hebben we ook een heleboel lol,werken en toch ook veel plezier hebben met zijn alle.
Emel is degene die mij zover krijgt om een verhaal te schrijven over mijn collega’s en zo kan ik vertellen heb de collega’s een bijnaam gegeven
Mariella is onze muzieksmurfin,Gita is onze stillesmurfin,Emel is onze proefsmurfin,ik ben lolsmurfin en Frank is onze oppersmurf.
Waarom deze namen Emel daar werk ik maandagochtend mee en alles we kaas-ui brood bakken pikt zij alle randjes die er hangen anders past het niet in het zakje,daar is zij proefsmurfin
Ewa is de stresssmurfin en daarom is die nu op vakantie gestuurd LOL,daar werkt ik op dinsdagochtend mee.
Gita is de stillesmurfin omdat je haar nooit hoort zij is niet zo luid net als de rest en met haar werk ik op woensdagochtend mee.
Danielle is de donutsmurfin die pakt altijd het zoet in vooral donuts,en daar werk ik ook op maandag mee.
En ik ben LOLsmurfin of misschien brilsmurfin omdat ik vaak grapjes uithaal en draai mijn leesbril meer op mijn hoofd dan op mijn neus.
Frank is oppersmurf omdat hij altijd ons meer werk bezorgt dan we al hebben,let er op dat we onze smurfhoedje ophebben en daar werk ik op maandag,dinsdag,woensdag en donderdag mee.
Mariella is muzieksmurfin want op vrijdagochtend werk ik met haar en dan zijn we met gezellige muziek aan het werk af en toe dansen we samen en dan gaat de tijd zo snel…..eigenlijk kunnen we haar ook de djsmurfin noemen,vraag een liedje aan en zij draait het voor.
We hebben ons ook vast gelegd op een foto

IMG-20170420-WA0000
Van links naar rechts Gita,Emel,ik,Mariella en Frank

Ewa is op vakantie en Danielle was ziek daarom staan ze er niet op maar we hebben een super team waar we wel veel lol mee hebben en meiden ik hou van jullie allemaal hoop nog jaren samen te werken en misschien moeten we een keer echt 24 uur met elkaar doorbrengen wie weet worden we wel overal eruit gegooid omdat we te luidruchtig zijn…doordat we te veel en hard lachen….

Liefst 💋💋Esther💋💋

Hebben jullie ook een leuk en gezellig team op je werk???

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *