Eerste dag krabben

geplaatst in: verhalen | 0

De temperaturen dalen in de nachten en vanmorgen voor de lezers is dat 30 oktober dat ik de eerste dag moest krabben. Hoorde het wel op het nieuws dat ze deze week vorst voorspellen maar wist nog niet dat ik moest krabben gelukkig een dun laagje dat er zo snel vanaf was.

Had wel al de avond van tevoren een dikkere jas neergezet want de ochtend zijn of waren al koud.

Leuke reacties van collega’s op mijn werk gehad,over mijn vorige blog sommige vinden dat ik hart van goud heb zoals ik hier mee omgaat andere zeggen dat ik mijn roeping heb gemist maar ik zeg alleen overal kan je je hulp bieden ook bij de AH.

Een vriendelijke groet doe al heel veel en een vraag” hoe gaat het met U” dus ik doe het waar ik kan.

Voor iedereen een vriendelijke groet van mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *