Eerste trainingsles

geplaatst in: verhalen | 0

Ik krijg morgenochtend 20 april om 11 uur mijn eerste trainingsles ben heel benieuwd hoe het gaat uitpakken. Was ruim op tijd wakker en ik dacht lekker een broodje ei met een kop thee als ik iets te doen heb treuzel ik niet maar snel douchen heb alweer twee zakken vol met kleding die kan ik wegbrengen als het regent anders loop ik er naar toe,mijn wekker staat op half elf.

Met een spelletje spelen dood ik de tijd voordat ik ga vertrekken regent het nog dan neem ik de auto……..het wordt de auto pakken tot laters💋💋💋.Eerst toch die twee zakken weg gebracht toen door gereden naar Movement Lab en daar stond mijn begeleider al te wachten was net op tijd. Mijn sportschoenen aangedaan en dan gaan we de toestellen instellen.

Het eerste toestel

Dat is voor de benen alles was ingesteld en bewegen maar ook mijn krachtmeting wordt meteen gedaan zodat het toestel meteen op mijn persoonlijk is ingesteld.

Toestel twee

Voeten op de plaat en met de handvatten gewicht tegen je borstkas drukken ook daar moest ik het uiterste eruit halen zodat het programma echt voor mij is.

Hier moet je het gewicht omhoog trekken.
Hier kan je spierballen trainen.
Toestel drie

Hier moet je de handvatten vasthouden en in elkaar klappen ook daar is de krachtmeting gemeten en als laatste onderdeel is bijna net roeien.

Toestel vier

Je strekt je benen tegen een plaat aan en die je zo hard mogelijk weg maar met alles is het rustig terug laten komen en ik schrok eigenlijk van hoeveel kracht ik wel niet heb het zijn gelukkig niet zoveel toestellen maar in de toekomst komt er nog een soortgelijk stoplicht 🚥 die aangeeft bij rood wissel van toestel en groen lekker sporten het is niet zo dat je op één toestel de hele dag kan zitten in deze zaal rouleer je op rood licht en mocht ik nou een warming up willen eerst dan kan je vijf minuten voor je werkelijk aanvang fietsen heb vergeten deze op de foto te plaatsen.

Er zijn drie begeleiders en hoop ze alle drie een keer mee te maken heb nu weer een afspraak op 28 april staan om 09:00 met begeleiding dus mijn eerste beweging stap is gezet……hou jullie op de hoogte,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *