Elfde trainingsles

geplaatst in: verhalen | 0

Het begint nu wel heel erg te wennen dat ik naar de sportschool ga en ook de arbodienst vond dat ik aardig wat stappen heb genomen in mijn leven van alleen zijn dingen die ik toch wel met veel plezier doe. Het wordt dag twee met mijn nieuwe aangepast programma.

Ik was niet alleen d’r was al een stel bezig is was maar op de fiets gestapt heb drie minuten gefietst was best zwaar maar het was een lekker begin en daarna kon ik de toestellen af lopen ik merk dat toestel één best zwaar is in de benen maar ik laat het nog niet aanpassen ik moet er echt aan wennen denk ik dus moet gewoon beter de tijd verdelen om het voor elkaar te krijgen.

Toch is het best gezellig om andere mensen in de sportzaal te zien ondanks je geen gesprek voert maar de aanwezigheid is voor mij al goed genoeg.Ben wel blij dat in de ochtend train want de afgelopen weekenden waren best warme dagen over de dertig graden dan kan ik later heerlijk vertoeven op mijn favoriete strandje.

De bolderkar trekken is ook een inspanning hoor neem weliswaar minder mee dan toen we met z’n twee waren maar de brug op en af is best zwaar maar ik zet elk weekend wel door vind het fijn om daar te zijn en de verhalen over Marco doen mij steeds meer goed.Zaterdag waren Dennis en Tineke er en dan voel ik mij zo veilig en fijn bij zij zijn mij wel heel dierbaar geworden ik zou niet weten wat ik zonder die twee zou moeten en natuurlijk Emmy de lieverd die heel blij is mij te zien.

Voor het eerst was ik tot 20:00 op het veld gebleven maar toen ik naar huis reed was best emotioneel want zo een bekende van jaren geleden en moest hem doorgeven dat Marco er niet meer was en of hij het nog aan iemand kan door geven die Marco en ik ook heel goed kennen maar geen nummer van hebben maar dat deed mij toch even pijn zulke mooie en leuke momenten met hun beide gehad vergeet dat nooit meer.

Zondag blijf ik thuis het zou weer een noodweer dag worden het is nu al best benauwd maar ben wel lekker met mijn Diamond painting verder aan het gaan.

Fijne weekend,liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *