En wie kom ik tegen

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen woensdag loop bellend vanuit mijn werk naar de garage tot ik voor mij een bekend persoon de trap af zie lopen,werkelijk is dat mijn broer die in Amsterdam Osdorp is. Gooi mijn mobiel uit en kijk echt verbaasd naar mijn broer en hij naar mij.

Heb hem al een hele tijd niet gezien vanwege de Corona maar ben echt blij om hem te zien ontwenning begroeten we elkaar op anderhalve meter van elkaar. Beide wilde we weten hoe het is en hij vertelde dat hij toevallig in Amsterdam moest zijn en hij had uitgerekend hoe laat ik vrij zou zijn en wilde mij verrassen wat een schat van een big brother heb ik hè.

Begin natuurlijk een half uur eerder en ben dan ook een half uur eerder vrij en gelukkig had nog peukje gerookt met een collega anders hadden we elkaar niet getroffen. Mijn broer woont in Maarssen dus hij komt eigenlijk nooit meer in Amsterdam,maar ik was heel blij dat ik hem zag wilde hem wel omhelzen zo erg heb ik hem gemist.

Mijn lieve broer
Lijken we op elkaar
Zo blij hem te zien

Omdat hij natuurlijk ook had gehoord dat een paar maanden geleden die plofkraak bij de AH XL Osdorpplein was wou hij ook zien hoe het er uitzag.

Op dinsdag was bij opsporing verzocht hoe de camera’s lieten zien hoe het eruit zag nadat explosief af ging wat was het erg hoe groot de klap was.

Op afstand afscheid genomen en hopelijk zie ik hem en zijn gezin snel weer mis hun wel heel erg,tuurlijk kan ik hem (video)bellen maar elkaar face to face zien en even elkaar knuffelen dat moet nog maar even wachten.

Lieve Ron,Shirley,Charmain en Jaron we missen jullie wel en hopelijk zien we elkaar weer snel hou van jullie😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *